26 uurs toernooi

26 UURS TOERNOOI 2018

7 en 8 april 2018 organiseert BV Huizen’96 voor de achtste keer op rij het alom bekende 26 uurs toernooi. Een 26 uur durend toernooi waar gezelligheid voorop staat! Het belooft een weekend te worden met veel badminton wedstrijden, veel andere activiteiten en weinig slaap! Het toernooi start op zaterdag 7 april om 14.00 uur en is zondagmiddag rond 16.00 uur afgelopen. We badmintonnen vrolijk de hele nacht door!

De inschrijving van het toernooi gaat heel toepasselijk ook om 24.00 uur open en sluit als het maximum aantal inschrijvingen is behaald. Het toernooi is zeer populair, dus wees er op tijd bij met inschrijven. De inschrijfdatum wordt ruim van te voren bekend gemaakt.

Naast het badminton zijn er voor de deelnemers extra activiteiten: zwemmen, filmpje kijken of een spelletje doen. Als je speelschema het toelaat, kan je zelfs ergens een uurtje slaap meepikken…

De voorbereidingen voor het toernooi zijn in volle gang! Enthousiaste vrijwilligers van B.V. Huizen ’96 doen er alles aan om het toernooi tot in de puntjes te regelen.

TOERNOOI SPONSORING 2017

Wij hadden het 26 uurs toernooi van 2017 nooit kunnen organiseren zonder de hulp van diverse sponsors. Wij bedanken graag al onze sponsors voor hun bijdrage.

Baansponsors

Sponsors

GROOTSE TOMBOLA!

Ook dit jaar organiseren we een tombola. Lootjes kunnen tijdens het toernooi worden gekocht. Uit betrouwbare bron hebben we vernomen dat de prijzen méér dan de moeite waard zijn! Diverse winkels, bedrijven en organisaties hebben voor onze tombola prijzen en waardebonnen ter beschikking gesteld, waarvoor wij zeer dankbaar zijn: