Open dagen 16 en 18 september 2008

3 Responses

  1. Jasper schreef:

    Ik heb zeker intersse en kom dus kijken bij de opendag.

  2. Marijke schreef:

    Helaas stond in het nieuwsblad van Huizen de datum verkeerd vermeld van jullie open dagen. Er stond 16 en 18 oktober. Vandaag zag ik dat dat niet klopt, want deze datums vallen niet op dinsdag en donderdag. Nu heb ik dus een kans gemist. Kunnen jullie niets aan doen, maar jullie kunnen misschien wel contact opnemen met Huizer blad.

  3. ron schreef:

    Marijke, de redactie van het Nieuwsblad van Huizen heeft bij het inkorten van ons artikel zelf de data veranderd en pas toen de krant verscheen kon dit worden opgemerkt. Overigens kan je altijd op dinsdag en donderdag langs komen om sfeer te proeven en eventueel een shuttle te slaan zonder dat je meten lid dient te worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *