Uitslagen Color Holland Jeugdtoernooi

5 Responses

 1. fam,van loenen schreef:

  leuk om de uitslagen en de foto`s s’avond al op ons vakantie adres te kunnen zien en lezen.

 2. ron schreef:

  Mooie sfeer-foto’s

 3. daniel schreef:

  het was weer eens goed geregeld mijn complimenten
  en ik ben 2de geworden dus toch nog een prijs in mijn laatste jaar

 4. Daniëlla Kok schreef:

  Ik vond het erg leuk om mee te doen.

 5. Tom Baetsen schreef:

  Ik had al over dit toernooi gehoord, maar was er dit jaar voor het eerst bij (als vader). Ik dacht nog: “Hoe kan dit ooit goed gaan met zoveel deelnemers?”, maar met een superstrakke organisatie liep alles gesmeerd en bovenal was het ook erg gezellig. Complimenten!!!
  T.B. (Blijkklappers)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *