3e Color Holland Jeugdtoernooi

6 Responses

 1. Loes schreef:

  De inschrijving voor het jeugdtoernooi is gesloten

 2. daniel schreef:

  heb super veel zin in mijn laatste jeugdtoernooi

 3. Loes schreef:

  122 kinderen zullen morgen strijden om een beker, verdeeld over 10 poules.

 4. Tijmen De Boer schreef:

  hallo allemaal ik vond het super leuk mijn eerste toernooi van badminton en ik hoop nog vele toernooien mee te doen
  groeten Tijmen

 5. Ik ben zondag 28 maart naar het jeugdtoernooi in Huizen geweest. Je werd er ingedeeld in poules van J tot en met A. J was het slechts en A was het beste. Ik zelf zat in poule H. Je moest met steeds anderen dubbelen. Ik heb één keer verloren en vijf keer gewonnen. Ik had de eerste wedstrijd meteen verloren, want ik was nog niet helemaal wakker. Want ik moest al om half acht opstaan en het was dus net zomertijd, dus voor mijn gevoel een uur eerder. Uiteindelijk ben ik tweede geworden. met een score van 183 punten.

  Groetjes Dimara van Busschbach

 6. ron schreef:

  Hoi Dimara, bedankt voor jouw reactie. Poule A is wel de sterkste, maar poule J is niet de slechtste! De indelingen van de poules worden gemaakt op basis van sterke, wel/geen competitie, leeftijd, hoeveel jaar je speelt en hoe je speelt t.o.v. leeftijdgenoten. Tevens gaan winnaars van de ene poule het volgende toernooi naar een hogere poule indien dit mogelijk is.
  Poule J bestaat uit de jongste spelers/speelsters die net beginnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *