Open dagen 15 en 17 september in sporthal de Meent

1 Response

  1. ron van den berkt schreef:

    Gisteren samen met Koen in het kader van de open dagen belangstellenden wegwijs gemaakt in de club en enige oefeningen met hun gedaan en enkele met Koen voorgedaan. Tevens werden wij aangenaam verrast met bezoek vanuit de badmintonbond in het kader van de week van het badminton. Ton Wijers (verantwoordelijke topbadminton) en Remco Wieland (verantwoordelijke organisatie) kwamen langs na eerst een bezoek te hebben gebracht aan Inside’82. Belangstellend vroegen zij naar onze bevindingen, hoe de speelavonden zijn georganiseerd, hoe de opbouw van de club is, wat we eraan doen om leden binnen te halen, wat kon de bond voor bv Huizen’96 betekenen en ga zo maar door. Koen kon hierbij behoorlijk wat inside-informatie geven over het wel en wee van de club en ik wat meer globaal over badminton in het algemeen, waarbij ik van de gelegenheid gebruik kon maken om een compliment uit te delen wat betreft de kick-off van de eredivisie afgelopen zondag in Hoofddorp.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *