You are visiting our site with an outdated browser. This can cause the website to not work optimally. we recommend visiting our site with a different browser
Kun je een product online niet vinden? In onze winkel in Baarn vind je een ruimer assortiment en helpen onze adviseurs je graag verder. Openingstijden
Bollée tassen en koffers bij Nijhof
lifestyle

Bollée tassen en koffers

Van laptoptas tot portemonnee en van koffer tot handtas. Van diverse merken, met heel veel keus.
onze partner

Bollée tassen en koffers

Samen met onze partner Bollée hebben wij een inspirerende tassen- en kofferafdeling opgezet. Bollée heeft een uitgebreide collectie, van casual tot classy, met diverse topmerken van toonaangevende modehuizen. Denk aan Samsonite, Bric’s, Fred de la Bretoniere, Cowboysbag, Secrid, Legend, Suri Frey (vegan leder!), Healthy Back Bag, Burkely, Visona, Claudio Ferrici, Gigi Fratelli en nog veel meer.

Van diverse merken is Bollée zelfs gecertificeerd dealer. Dat betekent onder andere keuze uit het nieuwste aanbod, professioneel advies en volledige ondersteuning, ook na de aankoop.

Dus, ben je op zoek naar een handtas, portemonnee, reiskoffer, laptoptas, rugzak, weekendtas of sporttas? We hebben het voor je. En naast de tassen en koffers hebben we ook de mooiste sieraden in de collectie, om je look helemaal af te maken. Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht en goed advies. Zoals je van ons gewend bent.

Je vindt onze tassen, koffers en oorbellen van Paulie Pocket op de begane grond, achter de woonaccesssoires.

Bollée tassen en koffers bij Nijhof
Bollée tassen en koffers

Service

Bollée Bags is een modisch georiënteerde winkel, al sinds 1989. Oorspronkelijk was de winkel gevestigd in Huizen, maar inmiddels zit Bollée sinds 2016 bij ons in de winkel. De collectie wisselt ieder seizoen, zo zal je altijd de juiste tas van het juiste merk in de juiste kleur vinden.

De adviseurs zijn kundig, ervaren, vriendelijk en helpen je graag bij jouw zoektocht naar de perfecte tas of koffer. Niet voor niets is Bollée premium dealer van verschillende mooie merken.

Daarnaast hanteren ze korte levertijden voor bestellingen en kan het gratis thuisbezorgd worden met een afspraak en tijdslot. Zo hoef je dus niet de hele dag te wachten op de bezorger.

Bollée tassen en koffers bij Nijhof

Bollée tassen en koffers

Samsonite Premium Dealer

Zoals hiervoor vermeld is Bollée Bags premium dealer van verschillende mooie merken. Zo ook van Samsonite. Dit betekent dat zij een groot assortiment reiskoffers, soft ultralight luggage en business tassen en trolleys hebben. Ook biedt Bollée de service en reparatie voor al jouw Samsonite producten, dit geldt ook voor schade afwikkeling. Het servicepunt staat klaar voor alle garantieclaims: 2, 5 of 10 jaar garantie.

Over Samsonite
Sinds de oprichting in 1910 produceert Samsonite bagage en tassen van topkwaliteit met één duidelijk doel voor ogen: duurzame en sterke producten maken die voldoen aan de behoeften van reizigers en pendelaars.

Bollée tassen en koffers bij Nijhof

Bollée tassen en koffers

Secrid Premium Dealer en Care & Repair point

Ook is Bollée Bags van het merk Secrid een Premium Dealer. Dit houdt in dat zij een groot assortiment hebben van de Secrid wallet. Van de basis collectie tot aan de Premium Collectie. Voor iedereen wat moois!

Doet jouw wallet het minder goed dan het voorheen deed? Ook dan kunnen zij jouw helpen. Zij zijn namelijk een Care & Repair Point van Secrid. Binnen een paar minuten zou het ongemak met de wallet verholpen kunnen zijn. Want ja, repareren is soms beter dan vervangen.

Over Secrid
Sinds 1997 ontwerpt Secrid handige portemonnees en pasjeshouders die eenvoudig in je broekzak passen en je snel toegang geven tot uw pasjes. Dankzij de behuizing van deze pasjeshouders zijn je kaarten beschermd tegen buigen, breken en het ongewenst scannen van de pasjes.

Bollée tassen en koffers bij Nijhof
Bollée tassen en koffers

Een greep uit de merken

Smaak Amsterdam van Bollée tassen en koffers bij NijhofSmaak Amsterdam van Bollée tassen en koffers bij Nijhof
Cowboysbag van Bollée tassen en koffers bij NijhofCowboysbag van Bollée tassen en koffers bij Nijhof
SECRID van Bollée tassen en koffers bij NijhofSECRID van Bollée tassen en koffers bij Nijhof
Fred de la Bretoniere van Bollée tassen en koffers bij NijhofFred de la Bretoniere van Bollée tassen en koffers bij Nijhof
Bollée tassen en koffers bij Nijhof
Bollée tassen en koffers

Heel veel keus

Kortom: er is enorm veel keus. Kom je binnenkort eens langs?openingstijden
[Naam]

[functie]

[Subtitle]

[Title]

[Description]

Een vraag voor een specifieke afdeling? Selecteer hier de direct gewenste afdeling.

heerlijk Shoppen

Onlangs door jou bekeken

Scroll to top