Sporthal

Sportcentrum de Meent in Huizen is onze thuisbasis. Wij hebben de beschikking over een kantine in eigen beheer. De ingang is aan de achterzijde van het sportcomplex. Onze speelavonden zijn op dinsdag en donderdag voor zowel jeugd als senioren. De thuiswedstrijden van onze competitieteams worden op zondag gespeeld in de Meent van 11.00 tot 15.00 uur.

Na het spelen kan er in de onze eigen kantine nog gezellig nagepraat worden, met een drankje en een hapje.

De Meent is als volgt te bereiken:

Per auto
Vanaf de A27 neem je afslag Huizen (35) en volg je de borden richting centrum. Blijf deze weg volgen en ga op de rotonde bij het busstation (3e rotonde) linksaf. Vervolgens ga je bij de eerste rotonde links en zie je Sportcentrum de Meent al spoedig aan je linkerhand. Sla linksaf op de rotonde en vervolgens direct weer links het parkeerterrein op. Onze ingang is aan de achterzijde van het gebouw, aan de kant van de sportvelden. Loop tegen de klok in om het Sportcentrum heen.

Vanaf de A1 neem je afslag Blaricum/Huizen (8) en volg je de borden richting Huizen. Blijf deze weg rijden tot aan de t-splitsing (op de derde rotonde). Ga hier rechts. Ga bij de volgende rotonde ook rechts en vervolgens op de eerste rotonde links. Je ziet Sportcentrum de Meent spoedig aan je linkerhand. Sla linksaf op de rotonde en vervolgens direct weer links het parkeerterrein op. Onze ingang is aan de achterzijde van het gebouw, aan de kant van de sportvelden. Loop tegen de klok in om het Sportcentrum heen.

Met het openbaar vervoer
Huizen heeft niet de beschikking over een treinstation, maar is via de omliggende gemeentes (Hilversum, Bussum) goed per bus bereikbaar. Sportcentrum de Meent ligt op nog geen 100 meter van het Busstation Huizen. Plan je reis met de bus via de website van Connexxion

Adres:

Sportcentrum de Meent
Graaf Wichman 177
1276 KD Huizen
tel: 035 – 525 65 14
fax: 035 – 525 77 41

Google maps