Jeugd 2019-2020

De jeugdafdeling van BV Huizen heeft ruimte voor nieuwe leden. Kom het vrijblijvend een maand uitproberen.

De Jeugd traint op dinsdag van 18.00 tot 20.00 uur en op donderdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Competitiejeugd traint op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur. De J1 (U17) traint extra op donderdag van 20.00 tot 21.00 bij de senioren.

We spelen in Sportcentrum De Meent in Huizen.

Aanmelden om een maand proef te komen spelen kan via jeugd@bvhuizen96.nl

Van de jeugdbegeleiding

1 september 2018

ZOOOOoooo, beste jeugdleden, ouders en geïnteresseerden. Hierboven staat de basisinformatie over de speeltijden voor de jeugd. Zoals jullie zien zijn de aanvangstijden gewijzigd. We starten op dinsdag om 18.00 uur voor de kleintjes (ben je groter, dan mag je tijdens die training komen helpen!). Na de kleintjes zijn de kinderen vanaf 11 jaar aan de beurt. Zowel op dinsdag en op donderdag starten we om 19.00 uur voor die groep. We hebben plek voor nieuwe jeugd; sterker nog: we hebben écht nieuwe jeugd nódig! Neem dus gewoon een vriendje of vriendinnetje mee en zorg dat ze lid worden. Badminton is namelijk een stuk leuker als je het met z’n allen doet. Seizoen 2018-2019 start op dinsdag 4 september. We gaan gelijk trainen onder leiding van Mike van Daal.

In de gang hangt voortaan een mededelingenbord. Daarop vind je de speelkalender voor de komende periode, maar ook andere info over activiteiten. De jeugdtoernooien, het competitieschema, vakanties enzovoort hangt op dat bord. Kijk daar dus regelmatig op.

Heb je ideeën, opmerkingen, problemen, vragen of wil je iets doen voor de jeugdafdeling (voor of achter de schermen)? We hebben bij de jeugdbegeleiding ALTIJD mensen nodig! Of het nou limonade schenken of wedstrijdschema’s maken is; hulp is WELKOM.

De doelstelling van de jeugdcommissie van dit seizoen is om sowieso te groeien. Het jeugdledenaantal loopt terug en we willen het toch echt wel weer verdubbelen. Daar hebben we het enthousiasme van spelers voor nodig, maar ook van ouders. We moeten er tenslotte met z’n allen wat van maken.

Doelstelling voor de jeugdbegeleiding en de trainer is om de bestaande jeugd te behouden en naar een hoger level te trainen. Gaan we gewoon DOEN.

Tot volgende week