Jeugd 2016-2017

De jeugdafdeling van BV Huizen heeft ruimte voor nieuwe leden. Kom het gewoon een keer proberen.

Jeugd t/m 10 jaar traint op dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur.

Jeugd vanaf 11 jaar traint op dinsdag en/of donderdag van 19.00 t0t 20.00 uur.

Competitiejeugd traint op dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur. De J1 (U17) traint extra op donderdag van 20.00 tot 21.00 bij de senioren en de J2 (C13) traint extra op dinsdag van 18.00 tot 19.00. We spelen in Sporthal De Meent in Huizen.

Aanmelden om een keer te komen spelen kan via jeugd@bvhuizen96.nl

Van de jeugdbegeleiding

26 augustus 2016

ZOOOOoooo, beste jeugdleden, ouders en geïnteresseerden. Hierboven staat de basisinformatie over de speeltijden voor de jeugd. Zoals jullie zien zijn de aanvangstijden gewijzigd. We starten op dinsdag om 18.00 uur voor de kleintjes (ben je groter, dan mag je tijdens die training komen helpen!). Na de kleintjes zijn de kinderen vanaf 11 jaar aan de beurt. Zowel op dinsdag en op donderdag starten we om 19.00 uur voor die groep. We hebben plek voor nieuwe jeugd; sterker nog: we hebben écht nieuwe jeugd nódig! Neem dus gewoon een vriendje of vriendinnetje mee en zorg dat ze lid worden. Badminton is namelijk een stuk leuker als je het met z’n allen doet. Seizoen 2016-2017 start op dinsdag 30 augustus. We gaan gelijk trainen onder leiding van Mike van Daal.

In de gang hangt voortaan een mededelingenbord. Daarop vind je de speelkalender voor de komende periode, maar ook andere info over activiteiten. Zo weet ik bijvoorbeeld al dat we op 29 november weer heel veel pepernoten gaan eten. Maar ook de jeugdtoernooien, het competitieschema, vakanties enzovoort hangt op dat bord. Kijk daar dus regelmatig op.

Heb je ideeën, opmerkingen, problemen, vragen of wil je iets doen voor de jeugdafdeling (voor of achter de schermen)? We hebben bij de jeugdbegeleiding ALTIJD mensen nodig! Of het nou limonade schenken of wedstrijdschema’s maken is; hulp is WELKOM.

De doelstelling van de jeugdcommissie van dit seizoen is om sowieso te groeien. Het jeugdledenaantal loopt terug en we willen het toch echt wel weer verdubbelen. Daar hebben we het enthousiasme van spelers voor nodig, maar ook van ouders. We moeten er tenslotte met z’n allen wat van maken.

Doelstelling voor de jeugdbegeleiding en de trainer is om de bestaande jeugd te behouden en naar een hoger level te trainen. Gaan we gewoon DOEN.

Over level gesproken. Zo’n beetje iedereen speelt Pokemon Go. Nou, ik dus ook. En ben al (op datum van plaatsen van dit stukje) level 23 (en een half!). De sporthal is ook een pokestop. Dit betekent echter niet dat we tijdens het badmintonnen met onze telefoon in onze hand aan de pokestop draaien, pidgeys vangen of eieren uitbroeden. Dat mag alleen vóór of ná de training. Dus niet tussendoor en ook niet stiekem. Geen telefoons op de baan, maar laat ze ook NIET in de kleedkamer. Lever ze bij mij in en ik bewaar het voor je tot we klaar zijn met trainen.

Oh ja. Degene die komende week kan laten zien dat-ie een hoger level is dan ik (level 23-en-een-half) die krijgt een reep chocola.

PIKACHU POWERRRRRR

Tot volgende week

Hester