26uurstoernooi

De 10e editie van het 26uurstoernooi

Wat is het B.V. Huizen 26uurstoernooi precies?
De naam zegt het eigenlijk al. Het B.V. Huizen 26uurstoernooi is een toernooi dat maar liefst 26 uur duurt. Op zaterdag 15 en zondag 16 april wordt er van zaterdag 14:00 uur tot zondag 16:00 uur volop gespeeld, gelachen en vooral weinig geslapen! Elk jaar blijkt het weer een toernooi te zijn waar fanatisme en gezelligheid voorop staat. Niet voor niks, want elk jaar maken alle winnaars weer kans op een prachtige hoofdprijs. Meedoen op niveaus 3, 6 en 8 in de onderdelen HE, DE, HD, DD en MG is mogelijk.

Meedoen?
Top! Houd dan vooral onze Facebook pagina goed in de gaten. Daar houden we je tijdig op de hoogte wanneer de inschrijvingen open gaan. Voor nu hebben we het doel om in december de voorinschrijving te openen voor onze “trouwe” deelnemers. Heb je dus eerder meegedaan? Houd dan die maand je email inbox in de gaten. In januari gaat de officiële inschrijving van start via Toernooi.nl.

26 uur lang badmintonnen… dat hou ik toch niet vol?
Dit toernooi is ieder jaar weer een spannende uitdaging. Maar dat maakt het nou net dat beetje extra speciaal. Daarnaast zijn er naast badminton voor de deelnemers extra activiteiten zoals zwemmen, een filmpje kijken of een spelletje doen. Als je speelschema het toelaat, kan je zelfs ergens een uurtje slaap meepikken… Neem dus altijd een slaapzak mee.

TOERNOOI SPONSORING

Elk jaar kunnen we dit toernooi organiseren met de hulp van onze sponsoren. Wij bedanken graag al onze sponsors voor hun bijdrage.

Baansponsors

Sponsors