Proefmaand / kennismakings trainingen 2023-2024

In het seizoen 2023-2024 kan iedereen (jeugd en senior) een vrijblijvende proefmaand nemen. Dit na afspraak met het secretariaat. In de proefmaand kan men dan proeven aan de badmintonsport en de vereniging. Tevens kan men tijdens deze maand vier lessen krijgen in de basisvaardigheden van het badmintonnen. Wordt men lid dan kan men nog vier lessen krijgen. Deze lessen zijn gratis.

Denk je erover om te gaan badmintonnen, kijk dan ook bij

Informatie voor nieuwe leden.

Jeugd

Badmintonvereniging Huizen ’96 organiseert regelmatig open dagen. Tijdens deze open dagen is iedereen van harte welkom in Sporthal De Meent om eens geheel vrijblijvend kennis te maken met onze vereniging en deze fantastische sport. Dat gaat het best door gewoon een keer  mee te doen. Wij verzorgen daarom ook een proeftraining waar u vrijblijvend aan kunt deelnemen.

De  open dagen zullen dit seizoen plaatsvinden op

  • nog niet bekend,
  • nog niet bekend.

Natuurlijk gelden ook tijdens deze open dagen weer speciale acties. Om verder kennis te maken met de badmintonsport en de vereniging bieden wij deze open dagen een gratis proefmaand.

proefmaand jeugd   n.a.v. open dagen gratis,                ( nu sterk gereduceerde jaartarieven )
proefmaand volwassenen n.a.v. open dagen gratis,     ( normaal € 25,00)

Tijdens de proefmaand kan de jeugd meedoen met de jeugdtrainingen en de volwassenen kunnen deelnemen aan de receantentrainingen.

Ieder jeugdlid dat vervolgens doorgaat met een jaar lidmaatschap krijgt een gratis racket!!! Volwassenen kunnen de serie van 10 recreantentrainingen gratis afmaken.

Uiteraard wordt de gratis proefmaand verrekend met het gekozen lidmaatschap.

Kun je niet wachten tot de open dagen of wil je meer informatie, neem dan contact op met het Secretariaat

Speeltijden open dagen:

jeugd t/m 10 jaar: dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur

jeugd vanaf 11 jaar: dinsdag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur

senioren: dinsdag en donderdag van 20.00 tot 21.30 uur